Praktische informatie Avanslocaties tijdens zomersluiting

16 juni 2017 door DIF ICT en Facilitaire dienst
Van 24 juli tot en met 11 augustus zijn 3 locaties van Avans open: de Bijster en het Quadrium in Breda en het Stationsplein in ’s-Hertogenbosch. De overige Avansgebouwen zijn dan gesloten. Zie ook ons eerdere nieuwsbericht. In onderstaand bericht staat meer praktische informatie voor medewerkers en studenten die in deze periode werken of studeren.

Stationsplein 50 in ‘s-Hertogenbosch

Deze locatie is tussen 24 juli en 11 augustus open op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. De catering is open van 11:30 tot 13:15 uur.

Parkeren fiets
Je rijdt om het gebouw heen naar de achterzijde. Hier is een onbewaakte fietsenstalling. Via de parkeerkelder aan de achterzijde kom je in de bewaakte fietsenstalling. Als je je fiets hier wilt stallen, bel je eerst aan. Daarna kun je naar binnen.

Parkeren auto
Je rijdt rechts om het gebouw heen naar de achterzijde. Hier vind je de ingang naar onze parkeerkelder. Als je je auto hier wilt parkeren, bel je eerst aan. Daarna kun je naar binnen.
In onze parkeergarage zijn ook 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s.
Let op: de parkeergarage aan de voorzijde is een openbare parkeergarage en is dus niet van Avans.

Werkplekken
Er zijn hier in totaal 65 werkplekken: 32 voor laptopgebruik en 33 met een vaste pc. In SP101, SP205 en SP206 vind je zowel mobiele als vaste werkplekken. In SP201 zijn alleen vaste werkplekken. In SP200 zijn alleen mobiele werkplekken. SP200 is op 10 en 11 augustus niet beschikbaar, omdat we het meubilair dan verhuizen naar de 3e verdieping.

Verbouwing 3e verdieping
De derde verdieping op het Stationsplein verbouwen we op dit moment voor de opleidingen van de Associate degrees. Tussen 24 juli en 11 augustus zijn er daarom ook bouwvakkers of schilders aanwezig en kan er beperkte overlast zijn.

De Bijster in Breda

Deze locatie is tussen 24 juli en 11 augustus open op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur. De catering is open van 11:30 tot 13:15 uur.

Parkeren fiets
Aan de achterzijde kun je je fiets parkeren.

Parkeren auto
Rondom het gebouw is ons parkeerterrein. Via de slagboom krijg je toegang met je Avanspas. Ook aan de straatkant is voldoende ruimte om je auto te parkeren.

Werkplekken
Bij de receptie kun je vragen waar de werkplekken van Avans zijn.

Het Quadrium in Breda

Parkeren fiets en auto
Het parkeerterrein van de Hogeschoollaan is gewoon open en bereikbaar via de Molengracht. Hier is voldoende ruimte om je fiets of auto te parkeren.

Werkplekken
HQ002 en HQ004 zijn beschikbaar om te werken of studeren. In deze 2 ruimten komen in totaal 25 werkplekken met een vaste computer en 10 werkplekken voor laptopgebruik. We verwachten dat dit voldoende is. Als er niet voldoende werkplekken zijn, kun je terecht op de Bijster.

Ondersteuning ICT en facilitair

De Servicelijn van Avans is tussen 24 juli en 11 augustus tijdens openingstijden bereikbaar via 088 – 525 8888. Ook facilitair medewerkers en ICT-supportmedewerkers zijn aanwezig om je te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Post

Of we tussen 24 juli en 11 augustus de post 5 of 3 keer per week verspreiden en versturen, is op dit moment nog niet duidelijk. Eind juni weten we daar meer over.

Studentinformatiebalie

In Breda vind je de Studentinformatiebalie (SIB) tussen 24 juli en 11 augustus in het Quadrium achter de balie op de begane grond. In ’s-Hertogenbosch vind je de SIB op het Stationsplein achter de Xplora-balie op de eerste verdieping (SP101). De openingstijden zijn zoals altijd van 9.00 uur tot 16.30 uur. Ook via mail of telefoon zijn we dan bereikbaar.
Op de entreedeuren van de Hogeschoollaan en de Onderwijsboulevard 215 verwijzen we eventuele bezoekers naar deze tijdelijke locaties.

Decanen

In ’s-Hertogenbosch werken de decanen tussen 4 juli en 24 augustus op de 4e verdieping van het Stationsplein: SP410, SP412, SP414, SP416, SP418 en SP420. De decanen werken hier in totaal 8 weken vanwege de verbouwing op de Onderwijsboulevard 215.
In Breda werken de decanen tussen 24 juli en 11 augustus in het Quadrium op de 6e en 7e verdieping. Studenten die een afspraak hebben met een decaan, melden zich eerst bij de balie op de begane grond.

Xplora en Multimedia Support

De faciliteiten van Multimedia Support zijn niet beschikbaar tussen 24 juli en 11 augustus. Ze zijn in deze periode wel per mail bereikbaar.
Xplora in Breda is in deze periode ook gesloten, maar er werken wel Xplora-medewerkers in het Quadrium. Op het Stationsplein in ’s-Hertogenbosch vind je Xplora zoals altijd op de 1e verdieping.

Repro

De repro (Canon webshop) is niet beschikbaar tussen 24 juli en 11 augustus.

Vragen

Als je vragen hebt over de aangepaste zomersluiting, dan kun je terecht bij de Servicelijn van Avans: 088 – 525 8888.

Laatst bijgewerkt op 11 juli 2017.