2 locaties blijven heel de zomer open

29 juni 2021

De locaties Lovensdijkstraat (LA) in Breda en Stationsplein in ’s-Hertogenbosch blijven komende zomer open. Andere locaties zijn dicht tussen 26 juli en 16 augustus 2021. Ook in de overige zomerweken zijn er op sommige Avanslocaties aangepaste openingstijden.

In de zomervakantie zijn er altijd 3 weken waarin we de meeste Avansgebouwen sluiten, omdat veel medewerkers en studenten dan op vakantie zijn. Door in de stille zomerweken Avanslocaties te sluiten, besparen we niet alleen veel geld. Het is ook beter voor het milieu.

Waar kun je terecht?

Medewerkers en studenten die tussen 26 juli en 16 augustus willen werken of studeren, kunnen terecht op de volgende locaties:

• Lovensdijkstraat (LA), Breda: open van 8.00 tot 16.00 uur
  • Stationsplein, 's-Hertogenbosch: open van 8.00 tot 16.00 uur

Daarnaast kunnen DIF- en DMCS-medewerkers in deze periode ook werken in het HR-gebouw aan de Claudius Prinsenlaan in Breda. Dit gebouw blijft open, omdat op deze locatie ook andere huurders werkzaam zijn.

Er is beperkte catering tijdens deze periode.

Overige zomerweken

Ook van 12 t/m 23 juli en 16 t/m 20 augustus zijn er op sommige Avanslocaties aangepaste openingstijden. Zo is de locatie Parallelweg 64 (Hooge Donken) vanaf 12 juli al dicht. En locaties Hervenplein, Statenlaan, Stationsplein, Mill Hillplein en Cobbenhagenlaan sluiten op 19 juli al hun deuren.
In dit Excel-bestand vind je het volledige overzicht per locatie voor de zomerperiode 12 juli t/m 20 augustus.

Laatst bijgewerkt op 6 juli 2021.