3 locaties blijven heel de zomer open

18 april 2019 door DIF ICT en Facilitaire dienst

De locaties Hogeschoollaan, Bijster en Onderwijsboulevard 215 blijven komende zomer open. Andere locaties zijn dicht tussen 22 juli en 9 augustus 2019. In de zomervakantie zijn er altijd 3 weken waarin we een aantal Avansgebouwen sluiten, omdat veel medewerkers en studenten dan op vakantie zijn.

Medewerkers die tussen 22 juli en 9 augustus werken, kunnen terecht op de volgende locaties:

• Onderwijsboulevard 215, 's-Hertogenbosch: open van 8:00 uur tot 18:00 uur
  • Hogeschoollaan, Breda: open van 8:00 uur tot 18:00 uur
  • Bijster, Breda: open van 7:30 tot 18:00 uur

Waarom Avans hiervoor kiest

Door in de stille zomerweken Avanslocaties te sluiten, besparen we niet alleen veel geld. Het is ook beter voor het milieu.
Vorige zomer bleven alleen de Bijster, Hogeschoollaan en het Hervenplein open. Van de ervaringen van afgelopen zomer hebben we geleerd. De evaluatiepunten nemen we mee bij de zomersluiting van dit jaar.

Gesprekken

Om diverse praktische zaken af te stemmen gaan we de komende tijd in gesprek met onder meer het facilitair team, de Student Informatie Balie, decanen, International Office, Xplora en ICT-Support.

Vragen?

Als je vragen hebt over de zomersluiting van dit jaar, dan kun je terecht bij de Servicelijn van Avans: 088 – 525 8888 of servicelijn.dif@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 12 juni 2019.