3 locaties blijven heel de zomer open

25 juni 2020 door DIF ICT en Facilitaire dienst

De locaties Lovensdijkstraat (LA), Hervenplein en Parallelweg 21 (AKV|St.Joost) blijven komende zomer open. Andere locaties zijn dicht tussen 20 juli en 9 augustus 2020. In de zomervakantie zijn er altijd 3 weken waarin we een aantal Avansgebouwen sluiten, omdat veel medewerkers en studenten dan op vakantie zijn.

Medewerkers en studenten die tussen 20 juli en 9 augustus willen werken of studeren, kunnen terecht op de volgende locaties:

• Lovensdijkstraat (LA), Breda: open van 8:00 tot 18:00 uur
  • Hervenplein, 's-Hertogenbosch: open van 8:00 tot 18:00 uur
  • Parallelweg 21 (AKV|St.Joost), 's-Hertogenbosch: open van 9.00 tot 18.00 uur (alleen voor studenten en medewerkers van AKV|St.Joost die dit vooraf hebben afgestemd)

Er is geen catering tijdens deze periode. De locatie Hogeschoollaan in Breda is alleen geopend voor onderhoud. Vanwege de forse geluidshinder kun je hier niet werken of studeren.

Waarom Avans hiervoor kiest

Door in de stille zomerweken Avanslocaties te sluiten, besparen we niet alleen veel geld. Het is ook beter voor het milieu.

Vorige zomer bleven de Bijster, Hogeschoollaan en de Onderwijsboulevard 215 open. Van ervaringen leren we, evaluatiepunten nemen we mee bij de zomersluiting van dit jaar.

Laatst bijgewerkt op 8 juli 2020.