Avansgebouwen

print

Benieuwd naar onze Bossche nieuwbouwlocatie? Meld je aan

17 juni 2021

Werk of studeer je bij Avans en wil je meer weten over onze nieuwbouwplannen aan de Onderwijsboulevard 256 in 's-Hertogenbosch? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op woensdag 30 juni.

  • Wanneer? Woensdag 30 juni ‘21 van 16.30 tot 17.30 uur
  • Voor wie? Medewerkers en studenten van Avans
  • Hoe/waar? Online, meld je vooraf aan 

Voor omwonenden organiseren we ’s avonds een online informatiebijeenkomst. Zij hebben hier een aparte uitnodiging voor ontvangen.

Tijdens de informatiesessie lichten wij het nieuwbouwplan toe. We beantwoorden vragen en luisteren naar opmerkingen en aandachtspunten, die we proberen te verwerken in het verdere ontwerptraject. Via het aanmeldformulier kun je vooraf je vragen of opmerkingen aan ons doorgeven. 
Na je aanmelding ontvang je per mail een persoonlijke uitnodiging voor deze online informatiesessie. Je hoeft dan alleen op de hyperlink te klikken om deel te nemen op 30 juni.

Welstand akkoord

Het aangepaste ontwerp van ons nieuwbouwplan is vandaag, 17 juni, besproken in de welstandscommissie van ’s-Hertogenbosch. Zij kunnen zich vinden in ons plan. Graag willen deze aangepaste ontwerpen nu ook Avansbreed delen tijdens de informatiebijeenkomst op 30 juni. 

Wat willen we bouwen?

  • Een nieuwe onderwijslocatie voor Avans Hogeschool 
  • Woningen van BrabantWonen voor circa 200 studenten en starters op de woningmarkt
  • Een ondergrondse parkeergarage
  • Een groene buitenruimte

Presentatie van december 2020

Op donderdag 17 december 2020 organiseerden we al een eerste online informatieavond voor omwonenden. Toen lichtten we voor de eerste keer het nieuwbouwplan toe zoals we het op dat moment in gedachten hadden. 
Wil je die presentatie nog eens terugkijken? Dat kan via dit nieuwsbericht van 18 december 2020.

Informatie en veelgestelde vragen

Wil je meer weten of meer beelden zien? Alle informatie, nieuwsberichten en antwoorden op veelgestelde vragen, vind je terug op onze gebouwenwebsite: gebouwen.avans.nl (klik op ‘Onderwijsboulevard 256’).

Laatst bijgewerkt op 17 juni 2021.