Avansgebouwen

print

Realisatie buitenterrein Lovensdijkstraat

18 augustus 2016
Deze zomer is gestart met de realisatie van het hele buitenterrein van onze Bredase locatie Lovensdijkstraat. De herinrichting duurt tot het eind van dit kalenderjaar. Letterlijk en figuurlijk worden hier bergen werk verzet. 

DIF zal studenten en medewerkers twee-wekelijks informeren over de voortgang, via nieuwsberichten op @avans, Studentinfo en de informatieschermen in de gebouwen. 

Planning werkzaamheden: 
  • 15 tot en met 25 augustus (week 33 en 34): grond- en rioleringswerkzaamheden op het voor- en achterterrein van het LA-gebouw. 
  • 29 augustus tot en met 9 september (week 35 en 36): bestraten voorterrein van LA-gebouw. 

Parkeervoorzieningen auto’s: 
  • 22 tot en met 26 augustus (week 34): beschikbaar zijn uitsluitend de circa 80 parkeerplaatsen achter het LD-gebouw. 
  • 29 augustus tot en met 9 september (week 35 en 36): beschikbaar zijn circa 100 parkeerplaatsen achter het LA-gebouw en circa 80 parkeerplaatsen achter het LD-gebouw. 

Parkeervoorzieningen fietsen: 
  • De fietsenrekken op de groenstrook voor het LA-gebouw en aan de voorzijde van het LD-gebouw kun je steeds gewoon gebruiken.
Omdat er nu nog geen slagbomen zijn zullen vanaf 29 augustus parkeerwachters worden ingezet om het parkeren te reguleren. 

Toegang en entree gebouwen: 
Tijdens de werkzaamheden aan het buitenterrein blijft de entree aan de voorzijde van de gebouwen LA, LD en de Villa (LC-gebouw) altijd bereikbaar. 
Veiligheid staat voorop en ook al wordt de overlast voor studenten en medewerkers zoveel mogelijk beperkt, helemaal te voorkomen is dit niet. DIF vraagt hiervoor je begrip. 

Met vragen kun je altijd terecht bij de Servicelijn

Laatst bijgewerkt op 2 december 2016.