Buitenterrein Lovensdijkstraat bijna klaar

17 maart 2017
De inrichting van het buitenterrein van de Lovensdijkstraat is bijna klaar. Na 8 maanden hard werken, halen we begin april alle bouwhekken weer weg. Alle gebouwen zijn dan weer normaal toegankelijk.
  • Aan de voorzijde van de ‘villa’, het LC-gebouw, is vanaf begin april een sfeervol plein voor studenten en medewerkers. Hier kun je overdag ook goed werken. In een aantal zitbanken komen stopcontacten die van 8.00 tot 18.00 uur stroom leveren. Ook is er wifi-verbinding op het buitenterrein.
  • De tweede fietsenstalling voor studenten, schuin tegenover het LD-gebouw, is ook begin april klaar. Dit plein is groter dan de fietsenstalling bij het LA-gebouw en biedt voldoende plaats voor alle fietsen.
  • Bij het LD-gebouw is begin april ook de fietsenstalling voor medewerkers klaar. Zowel bij het LA-gebouw als bij het LD-gebouw is dan een overdekte stalling die opengaat via een paslezer.
  • Het parkeerterrein met ruim 200 plaatsen voor auto's is ook bijna klaar. Begin april komen ook de laatste 10 parkeervakken beschikbaar. De ingang van het terrein is bij de slagboom naast het LA-gebouw.

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 17 maart 2017.