Avansgebouwen

print

Terrein Lovensdijkstraat knapt op

22 september 2016
Eind dit jaar hebben we het buitenterrein rondom onze locaties aan de Lovensdijkstraat opnieuw aangelegd. De werkzaamheden daarvoor lopen nog steeds goed op schema. Hieronder een korte update:

Lovensdijkstraat 61 (LA-gebouw):


 • Hoofdentree LA
  De hoofdingang is nu via de nieuwe bestrating bereikbaar. De loopplanken zijn weggehaald.
 • Parkeren LA
  De parkeerplaatsen zijn deels klaar. Aan de achterzijde zijn nu 80 parkeerplaatsen. Aan de voorzijde 30. Eind dit jaar zijn alle parkeerplaatsen klaar. Dan zijn er in totaal 162 plaatsen aan de achterzijde en 35 aan de voorzijde. 
 • Verlichting LA
  Het parkeerterrein aan de achterzijde is ’s avonds nog vrij donker. Begin oktober is de definitieve verlichting klaar.
 • Fietsenstalling LA
  Aan de voorzijde, schuin voor de hoofdentree, komt de nieuwe fietsenstalling voor studenten. De overdekte fietsenstalling voor Avansmedewerkers komt in de hoek van het parkeerterrein aan de voorzijde. Beide fietsenstallingen zijn eind september klaar. Er staan nu nog tijdelijke fietsenrekken aan de voorzijde en aan de zijkant bij Vredenbergh.

Lovensdijkstraat 63 (LD-gebouw):

 • Hoofdentree LD 
  De hoofdingang blijft altijd bereikbaar tijdens de bouwwerkzaamheden.
 • Parkeren LD
  Tot 20 oktober kun je je auto nog parkeren rondom het gebouw, volgens de huidige situatie. In de week van 24 oktober verwachten we hier te starten met het opknappen van dit terrein. Het parkeerterrein sluiten we dan af. Eind van dit jaar zijn we hiermee klaar.
 • Fietsenstalling LD
  Als we eind oktober het LD-parkeerterrein afsluiten, is ook de overdekte fietsenstalling voor medewerkers tijdelijk niet bereikbaar.
  De fietsenstalling voor studenten komt schuin tegenover de hoofdingang. Deze is begin november klaar. 
Lovensdijkstraat 61 (LC-gebouw / ‘villa’):
 • Plein
  Aan de voorzijde van het middelste gebouw komt een sfeervol plein waar studenten en medewerkers buiten kunnen zitten. Half oktober is dit plein klaar. 
 • Parkeren
  Eind dit jaar kun je met de auto ook achter het LC-gebouw rijden. Je kunt dan van het LA-parkeerterrein naar het LD-parkeerterrein rijden. 

Klik op bovenstaande afbeelding voor de vergroting.Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 2 december 2016.