Deze zomer werkzaamheden bij ingang parkeerterrein Hogeschoollaan

29 juni 2022

Tussen maandag 11 juli en vrijdag 5 augustus zijn er werkzaamheden rondom de inrit van ons parkeerterrein van locatie Hogeschoollaan in Breda. In de week van 11 juli is de inrit vanaf de Molengracht nog wel toegankelijk. Maar vanaf 18 juli tot en met 5 augustus kun je het grote parkeerterrein alleen bereiken via de inrit van Avans+.

Deze drie weken vallen precies in de zomersluiting waarin locatie Hogeschoollaan gesloten is. Daardoor zullen er waarschijnlijk weinig mensen last hebben van deze werkzaamheden.

Omdat de inrit breder wordt, moeten de bomen die links van de inrit staan, gekapt worden. Dat gebeurt vrijdagavond 1 juli. Er komen later dit jaar weer nieuwe bomen voor terug, in de buurt van de aangepaste inrit.

Vrachtwagens

We vragen jullie vriendelijk om tussen 18 juli en 5 augustus geen grote bestellingen te laten afleveren op locatie Hogeschoollaan. Vrachtwagens kunnen dan niet via de gebruikelijke route het terrein af rijden: vanaf de Hogeschoollaan, langs het noodgebouw en dan weer het terrein af via de Molengracht. Deze route zal drie weken lang niet mogelijk zijn.
Vrachtwagens kunnen in deze periode alleen goederen afleveren via de inrit van Avans+ en dan via het Quadrium. Maar beter is om te voorkomen dat er in deze periode goederen afgeleverd moeten worden op locatie Hogeschoollaan.

Nieuwe situatie

Onze huidige in- en uitrit aan de Molengracht wordt breder en zullen we na de zomer delen met Amphia. Medewerkers van Amphia hebben straks via deze inrit aan de Molengracht toegang tot het kleine parkeerterrein van Amphia. Dit terrein is dus niet voor bezoekers van Amphia.
Ook de rijstroken veranderen. Eén rijstrook is voor het parkeerterrein van Avans en één rijstrook is voor Amphia. Zie ook onderstaande afbeelding:

Nieuwe situatie: via de inrit vanaf de Molengracht ga je rechts naar Avans en links naar Amphia. Ook delen we dezelfde uitrit.

Vragen?

Als je vragen hebt over dit bericht, dan kun je terecht bij Arno van Zundert: apm.vanzundert@avans.nl

Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022.