Avansgebouwen

print

Extra studieplekken in noodgebouw Hogeschoollaan

19 april 2023

In het noodgebouw op locatie Hogeschoollaan in Breda is extra ruimte vrijgemaakt waar studenten kunnen studeren of samenwerken. Het gaat om de ruimtes HN101 en HN103, waarbij de laatste een stilteruimte is.

Studenten gaven aan te weinig vrije studieplekken te kunnen vinden vanwege de verbouwing van OpenX die tot en met het najaar duurt. Begin dit jaar moesten we daarvoor de studentwerkplekken uit Xplora verplaatsen naar de rest van het gebouw, verspreid over alle verdiepingen. Je vindt deze onder ander terug op de begane grond en in de lange gangen op de verdiepingen:

Studentwerkplekken uit Xplora zijn begin dit jaar verplaatst naar de rest van het gebouw, o.a. naar de lange gangen op de verdiepingen. In dit document zie je waar alle extra studieplekken op locatie Hogeschoollaan te vinden zijn. 


Omdat er onder studenten behoefte bleek te zijn aan extra ruimtes, hebben we nu dus ook de ruimtes HN101 en HN103 in het noodgebouw vrijgemaakt. Deze blijven de komende tijd beschikbaar voor alle Avansstudenten die hiervan gebruik willen maken.

 

 

 

Laatst bijgewerkt op 19 april 2023.