Avansgebouwen

print

Locatie Hogeschoollaan: eind april en begin mei wordt flink verbouwd

14 april 2023

Op locatie Hogeschoollaan in Breda wordt in de meivakantie, de week van 1 t/m 5 mei, de hele dag door gewerkt aan de verbouwing van OpenX. We monteren dan de nieuwe loopbruggen in de entreehal. Houd die week rekening met geluidsoverlast. Of werk thuis of op een andere Avanslocatie als dat mogelijk is. 

In die eerste meiweek is ook de hoofdentree gesloten, net als de week ervoor. Van 24 april tot en met 5 mei verwijzen borden je naar de tijdelijke zijingang. Volgende week, 17 tot en met 21 april, is de hoofdentree nog open, maar staan er al wel bouwhekken in de hal waar je langs kunt lopen. De bouwlieden werken die week op hoogwerkers aan het plafond.

In het kort: wat merk je van de verbouwing?

  • Van 17 tot en met 21 april staan er bouwhekken in de entreehal. De hoofdentree is wel open.
  • Van 24 april t/m 5 mei is de hoofdingang gesloten. Borden verwijzen je naar de tijdelijke zijingang.
  • Van 1 t/m 5 mei wordt er de hele dag door gewerkt, in tegenstelling tot andere dagen waarop bouwgeluid alleen voor 8.30 uur te horen is.


In de laatste week van april en de eerste week van mei is de hoofdingang gesloten en vind je de ingang aan de zijkant van het gebouw.


Geluid vóór 8.30 uur, behalve in vakantie

  • Tijdens de verbouwing van OpenX voeren we werkzaamheden die voor veel geluid zorgen, zoals boren, uit vóór 8.30 uur. Uitgangspunt is dat iedereen in het gebouw vanaf 8.30 uur goed moet kunnen studeren of werken. Uitzondering op deze afspraak zijn de vakanties, waaronder de meivakantie (1 t/m 5 mei). 
  • In de vakanties wordt de hele dag door gewerkt. Er wordt dan ook ’s avonds en op de zaterdagen gewerkt. Omdat dit ‘onderwijsluwe’ weken zijn, zullen de meeste studenten en medewerkers er weinig van merken en kunnen we op die manier veel werk verzetten. 
Laatst bijgewerkt op 14 april 2023.