Avansgebouwen

print

Nieuwe werk- en studieruimte op locatie Tilburg

5 april 2018 door DIF ICT en Facilitaire dienst

Op de eerste etage van de Professor Cobbenhagenlaan in Tilburg komt een nieuwe werk- en studieruimte voor studenten en docenten van de Academie voor Bouw & Infra (AB&I). Tot voor kort waren hier de balies voor studentinformatie en ICT-support te vinden. Zij zijn inmiddels verhuisd naar Xplora op de eerste etage.

Straks zijn er nieuwe ontmoetingsplaatsen voor zowel studenten als docenten. Studenten kunnen hier werken of krijgen hier les of begeleiding van docenten. Op 6 april is de interne verbouwing klaar.
Een aantal AB&I-studenten helpt hierbij door de balie te bekleden met steigerhout. Hieronder enkele sfeerimpressies:

Fotogalerij

Infobalies
De balies voor studentinformatie en ICT-support zijn voortaan te vinden in Xplora. Studenten en medewerkers kunnen nu op één plek terecht met al hun vragen over boeken, multimedia, ICT-vragen, storingen, ICT-ondersteuning en studentenzaken, zoals een afspraak maken met een studentendecaan.

Net als in ’s-Hertogenbosch heeft ICT-support nu ook in Tilburg een ICT-huiskamer met een infodesk en een infozuil in plaats van een balie. De sfeer en uitstraling nodigen meer uit om even te binnen te lopen. Lees ook: Positieve reacties op huiskamer en infozuilen ICT-support.

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 6 april 2018.