Avansgebouwen

print

Noodgebouw Onderwijsboulevard wordt binnenkort weggehaald

20 september 2023

Op maandag 25 september starten we met het weghalen van het grote noodgebouw in Den Bosch. Het andere, kleinere noodgebouw blijft staan. In totaal verwachten we 2 weken nodig te hebben om het noodgebouw weg te halen.

Wat gaat er concreet gebeuren?

  • Op 21 en 22 september vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats, zoals het neerleggen van rijplaten en plaatsen van hekwerken.
  • Van 25 september t/m 6 oktober halen we met een kraan en vrachtwagens het betreffende noodgebouw weg.
  • In totaal rijden er per dag ongeveer 12 vrachtwagens het terrein van Avans op en af. In de ochtendspits, tussen 7.30 en 9.00 uur, rijden er geen vrachtwagens. 
    De vrachtwagens hoeven niet te keren. Ze rijden via zijde Kraaikampen het terrein op en via zijde Westerparklaan het terrein weer af.
  • Er zijn verkeersregelaars om dit in goede banen te leiden. Zij staan rondom het fietspad om de veiligheid te waarborgen.
  • De looproute voor studenten en docenten naar het andere noodgebouw (ON-ruimtes), gaat via het restaurant. Zij worden met bordjes verwezen naar deze tijdelijke route.
  • In de week van 9 oktober halen we de hekken en rijplaten weer weg.

We kijken nog naar de mogelijkheden om de ruimtes die vrijkomen zo goed mogelijk in te vullen. Denk dan onder andere aan extra parkeerplaatsen of fietsenstallingen.


Het noodgebouw in het rode kader halen we tussen 25 september en 6 oktober weg. Het andere noodgebouw blijft  staan.
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2023.