Avansgebouwen

print

Parkeerterrein rond Lovensdijkstraat begin januari klaar

6 december 2016
Vanaf de tweede week van januari is het parkeerterrein achter de Lovensdijkstraat 63 (LD) klaar. De ingang naar dit terrein is wel anders dan voorheen. Voortaan rij je via de slagboom van de Lovensdijkstraat 61 (LA) achter de gebouwen langs. Zo kom je op het nieuw aangelegde LD-terrein met 86 nieuwe parkeerplaatsen. 

Klik op bovenstaande afbeelding voor de vergroting

In totaal zijn er vanaf januari rondom de 3 gebouwen 248 parkeerplaatsen op ons eigen terrein en 40 parkeerplaatsen voor het LA-gebouw op gemeentegrond. Studenten kunnen hun auto alleen parkeren voor de slagboom. 

De oude parkeeringang voor het LD-gebouw is voortaan alleen voor voetgangers en fietsers. De medewerkersfietsenstalling op het LD-terrein is ook klaar rond 9 januari.

Terrein voorzijde in maart klaar
Het plein en de fietsenstalling aan de voorkant van het LD- en LC-gebouw, zijn in de derde week van maart klaar. Dit is later dan gepland, omdat we hiervoor eerst nog extra onderzoek moesten doen.

Pas als ook deze nieuwe fietsenstalling aan de voorzijde klaar is, halen we de tijdelijke fietsenrekken bij het LA-gebouw weg.

Tot begin januari is nog even behelpen met het aantal parkeerplaatsen. Avans dankt iedereen voor hun begrip voor deze tijdelijke situatie.

Laatst bijgewerkt op 6 december 2016.