Avansgebouwen

print

Sloop Onderwijsboulevard half juni afgerond

28 mei 2021

Volgens een eerdere planning zouden we op vrijdag 7 mei al helemaal klaar zijn met de sloop van onze locatie aan de Onderwijsboulevard 256. Bijna alles op het terrein is al verdwenen, toch hebben we nog niet alles afgerond. Het verwijderen van de funderingspalen bleek nog extra werk met zich mee te brengen. Daar zijn we volgende week mee klaar. Half juni verwachten we dan de sloopperiode te kunnen afsluiten. We hebben op dat moment ook het terrein ingezaaid met gras en een degelijk hekwerk geplaatst rondom het terrein.

Ontwerp nieuwbouw

We zijn op dit moment ook nog steeds hard aan het werk aan het ontwerp van de nieuwbouw. De meest recente impressies vind je op de webpagina Onderwijsboulevard 256 onder de tab ‘Foto’s & impressies’. Deze impressies zijn nog niet definitief en passen we nog aan.
We organiseren nog een informatieavond waar we de aangepaste ontwerpen laten zien, toelichting geven en vragen beantwoorden. Eerder gaven we aan dat we deze sessies al in mei wilden organiseren, maar die planning loopt iets uit. Zodra hier meer over bekend is, laten we dit weten.

Meer informatie

Meer informatie, beelden, nieuwsberichten en antwoorden op veelgestelde vragen vind je terug op de webpagina Onderwijsboulevard 256.

Laatst bijgewerkt op 28 mei 2021.