Avansgebouwen

print

Sloop Onderwijsboulevard loopt vertraging op

25 maart 2021

Onze planning was om eind maart klaar te zijn met de sloop aan de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch. Dat schuift nu een aantal weken op. Wanneer we helemaal klaar zijn, weten we nog niet precies. Zodra de sloop klaar is, zaaien we het terrein in met gras en zetten we het af met een degelijk hekwerk.

Tot voor kort liep de sloop volledig op schema. Maar de planning loopt nu iets uit, doordat we in het gebouw dat nog overeind staat, extra asbest hebben aangetroffen en ook asbesthoudende kanalen hebben gevonden onder de begane grondvloeren. Tijdens eerder onderzoek is dit asbest niet gevonden. Daarom moeten we nu maatregelen nemen en de vergunning aanpassen.

Ontwerp nieuwbouw

We zijn op dit moment ook nog steeds hard aan het werk aan het voorlopig ontwerp van de nieuwbouw. In mei verwachten we een tweede online informatieavond te kunnen organiseren. Dan laten we zien hoe het aangepaste ontwerp eruit ziet en lichten we dit plan verder toe.

Meer informatie

Meer informatie, beelden, nieuwsberichten en antwoorden op veelgestelde vragen vind je terug op de webpagina Onderwijsboulevard 256.

Laatst bijgewerkt op 2 april 2021.