Spectaculaire opening Quadrium op maandag 30 januari

16 januari 2017
Op maandag 30 januari starten de eerste lessen in het Quadrium. De verbouwing van ons nieuwe gebouw aan de Hogeschoollaan is dan klaar. Om 12.15 uur openen we het Quadrium op spectaculaire wijze. Abseilend van het Quadrium naar het hoofdgebouw. Dit symboliseert de verbinding tussen de 2 gebouwen.

Studenten en medewerkers van Avans die het aandurven om van ruim 20 meter hoogte te abseilen, kunnen zich vooraf aanmelden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt tot 50 personen. Het abseilen duurt tot 14.00 uur.

Startschot
Om 12.15 uur geven we het startschot van de officiële opening. Wie als eerste gaat abseilen, houden we nog even geheim. Kom gerust kijken, want het belooft spectaculair te worden.

Inrichting
Op dit moment zijn we nog druk bezig met de laatste loodjes van de verbouwing en inrichting. Over 2 weken zijn de 36 nieuwe leslokalen van het Quadrium klaar, net als de ruimtes voor interne trainingen en opleidingen. De digitale toetslokalen zijn eind maart klaar.

Meer en betere leslokalen
Een jaar geleden kocht Avans Hogeschool dit voormalig kantoorgebouw. Hierdoor hebben onze studenten binnenkort meer en betere leslokalen. De zesde verdieping van het Quadrium is voor professionaliseren@avans. De hoogste verdieping gebruiken we voor de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB+).

Locatie HQ
Het Quadrium is onderdeel van de locatie Hogeschoollaan in Breda. De ruimtenummers beginnen daarom met HQ. De openingstijden zijn van 7.30 tot 18.00 uur.

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 26 januari 2017.