Avansgebouwen

print

Studenten en docenten positief over het Quadrium

7 april 2017
Het eerste lesblok in het Quadrium in Breda zit er bijna op. Het nieuwe gebouw van Avans is nu ruim 2 maanden in gebruik. Studenten en docenten zijn enthousiast. Ook medewerkers van Professionaliseren@avans en de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB+) zijn positief. 

Op maandag 30 januari gingen hier de eerste lessen van start. Het gebouw was meteen instapklaar, zo vertellen docenten. Alle faciliteiten waren vanaf dag 1 aanwezig om er goed les te kunnen geven. Studenten en docenten vonden er snel hun weg. 

Digitale toetsruimten
Op de begane grond zijn de digitale toetsruimten inmiddels ook bijna klaar. Hier werken we straks met laptops om digitale toetsen af te nemen. 

De tafels staan in een vaste opstelling en hebben uitschuifbare tussenwandjes. In de hele toetsruimte passen in totaal 74 personen. Als de vouwwand dicht is, biedt HQ002 plaats aan 25 personen en HQ004 aan 49 personen.  

Als er geen toetsen zijn, gaan de laptops weg en gebruiken we de 2 lokalen voor lessen, bijeenkomsten of instructies. De digitale toetsruimten zijn voor Pasen gereed en daarmee te gebruiken vanaf lesblok 4.

Buitenterrein
Ook het buitenterrein rondom het Quadrium is voor Pasen klaar. De afgelopen weken legden we de laatste hand aan de bestrating, hekken, vuilnisbakken en de beplanting. Rond het Quadrium zijn 70 plaatsen om je auto te parkeren. Via het parkeerterrein van de Hogeschoollaan bereik je deze parkeerplaatsen.

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 7 april 2017.