Avansgebouwen

print

Tijdelijk parkeerterrein Statenlaan sluit vanaf 1 juni 2023

23 mei 2023

Avansmedewerkers in ’s-Hertogenbosch konden de afgelopen jaren gebruikmaken van het tijdelijke parkeerterrein aan de Statenlaan en Hugo de Grootlaan, tegenover onze locatie van de Avans Academie Associate degrees. Dit parkeerterrein sluit vanaf donderdag 1 juni.

Deze zomer willen we starten met de nieuwbouw aan de Onderwijsboulevard. We bouwen op dit terrein een nieuwe onderwijslocatie voor Avans Hogeschool, studentenwoningen voor BrabantWonen, een ondergrondse parkeergarage en een groene buitenruimte. 

Waar kun je parkeren?

Onze Avanslocaties in deze buurt liggen op loopafstand van het Centraal Station in ’s-Hertogenbosch. Je kunt daarom het beste gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Kom je toch met de auto? Onder het gebouw van locatie Statenlaan is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mensen met een speciale pas.
Onze locatie aan de Onderwijsboulevard 215 heeft een grotere parkeerplaats onder het gebouw. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor bezoekers, medewerkers en studenten met een functiebeperking. Als bezoeker kun je je melden bij de slagboom. Als medewerker krijg je toegang met je Avanspas.

Is de parkeerplaats van Avans vol? Dan zijn er betaalde parkeergarages op loopafstand:

Nodig je bezoekers uit?

Breng je bezoek op de hoogte van de gewijzigde parkeersituatie. Meld je bezoek ook altijd van tevoren aan via mail bij de receptie van de betreffende locatie. Lees op iAvans onder ‘bezoek aanmelden’ hoe je dat doet.
 

Laatst bijgewerkt op 23 mei 2023.