Avansgebouwen

print

Update huisvesting Bijster en HR-gebouw

18 februari 2022

Op de Bijster in Breda hebben we per 20 juli 2022 de huur van de 1e verdieping opgezegd. Dat betekent dat de directie van DIF en het directiesecretariaat en Bedrijfsbureau van DIF voor die tijd verhuizen naar het HR-gebouw aan de Claudius Prinsenlaan. 

Zij gaan dan naar de 1e verdieping van het HR-gebouw, in dezelfde vleugel als de DIF-teams van onderwijslogistiek, inkoop & contractmanagement en vastgoed & huisvesting. 

Op de 1e verdieping van de Bijster heeft DP&O nog een tijdelijke projectruimte. We stemmen nog af of we deze ruimte kunnen verplaatsen naar de begane grond van de Bijster. De 2e verdieping op de Bijster verwachten we per mei 2023 te kunnen opzeggen. In het HR-gebouw is dan ook de ruimte klaar waar DFS naartoe kan verhuizen.

Verbouwing HR-gebouw (fase 2)

In augustus 2022 beginnen we met fase 2 van de verbouwing van het HR-gebouw:

  • We starten op de begane grond met inpandige sloopwerkzaamheden van beide vleugels. 
  • De lange vleugel op de 2e verdieping komt vanaf eind oktober 2022 vrij. We starten dan met de verbouwing van de begane grond en de 2e verdieping. Als alles volgens planning verloopt, dan zijn we daar eind april 2023 mee klaar. Op de begane grond van het HR-gebouw komen vergaderruimtes (korte vleugel) en ruimte voor de backoffice van het LIC (lange vleugel). Op de lange vleugel van de 2e verdieping komt DFS.  

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met Vera Groenen van het DIF-team Vastgoed & Huisvesting:
vm.groenen@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 21 februari 2022.