Avansgebouwen

print

Verbouwing Hogeschoollaan: eerste fase klaar

23 september 2020

Op locatie Hogeschoollaan wordt nog steeds hard gewerkt aan de verbouwing. Toiletten worden gerenoveerd, doucheruimtes worden ruimer en luxer en traphuizen zijn opgeknapt. De huidige werkzaamheden vormen het startpunt van de grote verbouwing die in 2021 start op de Hogeschoollaan. In het bericht van eind juni lees je wat de huidige verbouwing oplevert en hoe de exacte planning eruit ziet.

Hoe ver zijn we nu? Met de trappen zijn we bijna klaar. Alle traphuizen hebben een lichte, moderne uitstraling gekregen. Deze week plaatsen we nog led-panelen met natuurfoto’s: bomen met als gedachte erachter dat je van grond tot kruin de bomen in loopt. Ook voorzien we de laatste traphuizen nog van houten, akoestische wandbekleding. Dit laatste gebeurt helaas pas eind oktober, omdat de Italiaanse fabriek door corona stilgelegen heeft.

De toiletten in zone G en E zijn inmiddels helemaal gereed. We zijn nu tot eind oktober aan de slag met de toiletten in zone C. Half oktober gaan we verder met de toiletten van zone A. In de herfstvakantie, 19-23 oktober, is er 1 week overlap van werkzaamheden. Dan zijn de toiletten van zowel zone C als zone A tijdelijk niet beschikbaar. 

Eind december verwachten we klaar te zijn met alle toiletten. De douches in de kelder van zone G zijn half november klaar.

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 24 september 2020.