Avansgebouwen

print

Veranderingen op Avanslocatie de Bijster

24 maart 2021

Dit nieuwsbericht is bestemd voor alle medewerkers die werken op locatie de Bijster. 

Begin mei 2021 verhuist een aantal afdelingen op de Bijster naar onze nieuwe locatie aan de Claudius Prinsenlaan. Dit betekent dat er op de Bijster ook een aantal zaken gaat veranderen. 

Als de coronarichtlijnen weer worden versoepeld en het gebouw weer opengaat, dan verandert vanaf 12 april het volgende op de Bijster:

  • Vanaf maandag 12 april kan je op de derde verdieping NIET meer werken of vergaderen. We hebben de huur van deze verdieping opgezegd. Dit betekent dat we deze hele verdieping ontmantelen. 
  • In de kantine op de begane grond van de Bijster zetten we het meubilair tijdelijk anders neer, zodat je in deze ruimte ook buiten lunchtijd kunt vergaderen met een grote groep (als dit volgens de coronarichtlijnen weer mag). We zorgen dat je deze ruimte vanaf 3 mei kunt reserveren. 
  • Van 12 april t/m 1 mei vindt er op de eerste verdieping van de Bijster een aantal verschuivingen plaats. Je kunt dan tijdelijk niet werken in onderstaande gele gebieden. We maken van DB105 & DB108 vergaderruimtes. DB127 en DB125 gebruiken we tijdelijk voor opslag van meubilair:
  • Ook tussen 10 en 27 mei passen we een aantal zaken aan op de eerste verdieping. Vanaf 27 mei is de indeling als volgt:

    Bovenstaande groene werkplekken zijn flexwerkplekken die iedereen mag gebruiken. DB122, DB124 en DB127 worden OPEN vergaderruimtes. Deze ruimtes maken we dus niet dicht. Deze vergaderruimtes kun je reserveren vanaf 27 mei. 


Voor alle bovenstaande zaken geldt uiteraard dat we alleen weer mogen werken op de Bijster als de coronaregels versoepeld zijn. 

Vragen?

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met Vera Groenen: vm.groenen@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 7 oktober 2021.