Avansgebouwen

print

Verbouwing bij AGZ vordert gestaag

2 juli 2018 door DIF ICT en Facilitaire dienst

De verbouwing op de Hogeschoollaan bij de Academie voor Gezondheidszorg (AGZ) loopt in grote lijnen volgens planning. Sinds half april verbouwen we hier, omdat studenten en docenten van de opleiding Mens en Techniek | Gezondheidszorgtechnologie deze zomer verhuizen van Tilburg naar Breda. Zie ook ons eerdere nieuwsbericht. Hieronder een korte update.

Bouwwerkzaamheden

De bouwwerkzaamheden die voor veel geluidshinder zorgen, voeren we tot nu toe alleen uit vóór 8.45 uur. Op die manier hebben studenten en docenten zo min mogelijk last van de verbouwing. In de zomervakantie is dat anders. Vanaf maandag 9 juli gaan de bouwwerkzaamheden de hele dag door. Dit kan soms voor overlast zorgen. 

Planning

Alle praktijklokalen fysiotherapie zijn nu klaar. Vanaf maandag 2 juli starten we met de laatste bouwfase. Zie ook deze planning van de verschillende bouwfasen. 
Half augustus is de verbouwing bij AGZ klaar. Dan zit de hele Bredase tak van AGZ, inclusief expertisecentrum Caring Society, op de derde verdieping. Eén van de meest opvallende vernieuwingen zal de nieuwe leertuin zijn. Dit wordt het centrale ontmoetingspunt voor de docenten en studenten. 
 

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 2 juli 2018.