Avansgebouwen

print

Verbouwing OpenX deze zomer: zes weken vol werkzaamheden

5 juli 2023

Op locatie Hogeschoollaan in Breda wordt deze zomervakantie weer flink verbouwd. Zes weken lang, van 10 juli t/m 25 augustus, werken we de hele dag door aan de verbouwing van OpenX. In deze periode is het gebouw 4 weken dicht vanwege de zomersluiting. Er blijven dan 2 weken over waarin je mogelijk iets merkt van de werkzaamheden.

Werk je in de week van 10 juli, of in de week van 21 augustus op locatie Hogeschoollaan? Houd die week rekening met geluidsoverlast. Of werk thuis of op een andere Avanslocatie als dat mogelijk is. 
In deze periode is ook de hoofdentree gesloten. Borden verwijzen je dan naar de tijdelijke zijingang, net als in de voorgaande schoolvakanties.

Bijzonderheden

Waarmee moet je nog meer rekening houden deze zomer?

  • De Academie voor Business en Entrepreneurship (ABE) kan tussen 10 juli en 25 augustus niet werken in hun kantooromgeving op de 4e en 5e verdieping, omdat we het bijbehorende trappenhuis renoveren. De vluchtweg van ABE via het trappenhuis door OpenX is dan gesloten, waardoor het niet veilig is om daar te werken. Alleen leertuin HA518 is open voor ABE om in te werken.
  • Ook diverse lokalen in HA3, HA4 en HA5 zijn in deze periode (10 juli t/m 25 augustus) niet beschikbaar. Het gaat dan specifiek om de lokalen boven OpenX: vanaf de liften naar het einde van de gang op de 3e, 4e en 5e verdieping.
  • In de week van 10 juli is een deel van de 1e en 2e verdieping boven de receptiebalie afgesloten. Dit is het gedeelte vanaf de liften en toiletten richting OpenX.

Onderstaande afbeelding verduidelijkt de 3 hierboven genoemde punten (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Geluid vóór 8.30 uur, behalve in vakanties

  • Tijdens de verbouwing van OpenX voeren we werkzaamheden die voor veel geluid zorgen, zoals boren, uit vóór 8.30 uur. Uitgangspunt is dat iedereen in het gebouw vanaf 8.30 uur goed moet kunnen studeren of werken. Uitzondering op deze afspraak zijn de vakanties, waaronder de zomervakantie (10 juli t/m 25 augustus). 
  • In de vakanties wordt de hele dag door gewerkt, indien nodig ook ’s avonds en op de zaterdagen. Omdat dit ‘onderwijsluwe’ weken zijn, zullen de meeste studenten en medewerkers er weinig van merken en kunnen we op die manier veel werk verzetten. 


Deze zomer is de hoofdingang weer gesloten en vind je de ingang weer aan de zijkant van het gebouw.

Laatst bijgewerkt op 5 juli 2023.