Avansgebouwen

print

Verbouwing Stationsplein voor Associate degrees

1 juni 2017

Het gebouw aan het Stationsplein in 's-Hertogenbosch wordt deze maanden flink onder handen genomen. De laatste huurder is uit het pand, waardoor we nu ook de derde verdieping kunnen verbouwen. Op de overige verdiepingen zit sinds augustus 2016 de Academie voor Marketing en International Business (AMIB). De derde verdieping maken we nu in orde voor de studenten die vanaf september een Associate degree volgen bij de Avans Academie Associate degrees. 

Plannen
Het vloerplan is definitief. Voorin zijn 2 werkruimtes voor academiemedewerkers. In de middenzone worden 2 tribunes geplaatst, die te combineren zijn tot 1 ruimte. Voor en achter de tribune zijn ruimtes waar met flexibele wanden en verplaatsbare tafels op allerlei manieren gewerkt en gepresenteerd kan worden. De ruimtes in de middenzone bieden alle 4 plaats aan minimaal 24 personen. Aan de stationszijde zijn 30 werkplekken met ICT-voorzieningen. Aan de stadszijde zijn 24 werkplekken voor twee- en viertallen. Daarachter staan 4 treincoupés. Helemaal achterin de ruimte zijn 4 stilteruimtes. In totaal zijn er 166 zitplaatsen, exclusief de lounge, statafels en academiewerkplekken. Qua kleuren sluit het ontwerp aan bij de uitstraling van de rest van het pand, met een eigen accentkleur.

Wil je meer weten over de Associate degrees, kijk dan op de intranetpagina's of op de website avansacademie.nl. Heb je vragen over de verbouwing, stuur dan een mail naar avansacademie@avans.nl.  

Fotogalerij

Laatst bijgewerkt op 1 juni 2017.