Avansgebouwen

print

Vervanging alarminstallatie Onderwijsboulevard 215

12 november 2020

De huidige alarm- en ontruimingsinstallatie aan de Onderwijsboulevard 215 voldoet niet meer aan de gestelde eisen. De installatie in de tuinlokalen (noodgebouwen) voldoet wel. We benadrukken dat het gebruik van het gebouw veilig is. Desondanks willen we de alarminstallatie in alle bouwdelen van het hoofdgebouw zo spoedig mogelijk vervangen. 

We starten met de werkzaamheden op maandag 16 november. We verwachten dat dit 12 weken duurt. Begin februari 2021 zijn we dan klaar.
We doen ons uiterste best om mogelijke overlast van de werkzaamheden te beperken. We houden zoveel mogelijk rekening met de onderwijsactiviteiten. Daar waar nodig passen we op kleine schaal roosters aan. De informatie hierover verstrekken we via de gebruikelijke kanalen van Onderwijslogistiek.

Op het moment dat we de oude alarminstallatie uitschakelen en de nieuwe nog niet volledig werkt, zorgen we dat de veiligheid op de verdiepingen gewaarborgd is door brandwachten in te zetten. Uiteraard zorgen we ook dat de aannemer de coronarichtlijnen naleeft.

Melden

Zijn er de komende tijd, ondanks onze voorzorgsmaatregelen, toch werkzaamheden die storend zijn voor het onderwijs? Neem dan contact op met het facilitaire team via servicepunt.avans.nl of via 088 – 525 6104.

Laatst bijgewerkt op 12 november 2020.