Welke Avanslocaties blijven deze zomer open?

11 mei 2022

Komende zomer blijft in Breda locatie Lovensdijkstraat (LA) de hele periode open. In ’s-Hertogenbosch zijn dat afwisselend de locaties Stationsplein en Hervenplein. Andere Avanslocaties zijn 4 weken dicht tussen 18 juli en 14 augustus 2022. Ook in de overige zomerweken zijn er op sommige Avanslocaties aangepaste openingstijden.

In de zomervakantie zijn er altijd enkele weken waarin we de meeste Avansgebouwen sluiten, omdat veel medewerkers en studenten dan op vakantie zijn. Door in de stille zomerweken een aantal Avanslocaties te sluiten, dragen wij bij aan de duurzaamheidsambities van Avans door spaarzaam om te gaan met mensen en middelen.

Waar kun je terecht?

Medewerkers en studenten die willen werken of studeren, kunnen terecht op de volgende locaties:

• ’s-Hertogenbosch:
    18 juli t/m 31 juli: Stationsplein open van 8.00 tot 16.30 uur
    1 t/m 14 augustus: Hervenplein open van 8.00 tot 16.30 uur
  • Breda:
    18 juli t/m 14 augustus: Lovensdijkstraat (LA) open van 8.00 tot 16.30 uur

Daarnaast kunnen Avansmedewerkers in deze periode ook werken in het HR-gebouw aan de Claudius Prinsenlaan 128 in Breda. Dit gebouw blijft open, omdat op deze locatie ook andere huurders werkzaam zijn.

Er is beperkte catering tijdens deze periode.

Overige zomerweken

Ook van 11 t/m 17 juli (week 28) en 15 t/m 21 augustus (week 33) zijn er aangepaste gebouwopeningstijden. Voor de twee kunstlocaties (Beukenlaan en Parallelweg 21) geldt dit ook in week 29. In dit Excel-bestand vind je het volledige overzicht per locatie voor de hele zomerperiode. De geel gearceerde kolommen zijn de 4 weken waarin de meeste Avanslocaties gesloten zijn.

Laatst bijgewerkt op 11 mei 2022.