Avansgebouwen

print

Welke Avanslocaties blijven deze zomer open?

23 mei 2023

Komende zomer blijft in Breda locatie Lovensdijkstraat de hele periode open. In ’s-Hertogenbosch is dat locatie Stationsplein. Andere Avanslocaties zijn 4 weken dicht tussen 17 juli en 11 augustus 2023. Ook in de overige zomerweken zijn er op sommige Avanslocaties aangepaste openingstijden.

In de zomervakantie zijn er altijd enkele weken waarin we de meeste Avansgebouwen sluiten, omdat veel medewerkers en studenten dan op vakantie zijn. Door in de stille zomerweken een aantal Avanslocaties te sluiten, dragen wij bij aan de duurzaamheidsambities van Avans door spaarzaam om te gaan met mensen en middelen. 

Waar kun je terecht?

Medewerkers en studenten die willen werken of studeren, kunnen van 17 juli t/m 11 augustus terecht op de volgende locaties:

  • ’s-Hertogenbosch: Stationsplein open van 8.00 tot 16.30 uur
  • Breda: Lovensdijkstraat open van 8.00 tot 16.30 uur.

Daarnaast kunnen Avansmedewerkers in Breda deze zomer op werkdagen ook werken in het HR-gebouw aan de Claudius Prinsenlaan 128 en op maandag, dinsdag en donderdag ook op locatie de Bijster. Deze gebouwen blijven open van 8:00 tot 17:30 uur (HR) en 17.00 uur (Bijster), omdat op deze locaties ook andere huurders werkzaam zijn.

Er is beperkte catering tijdens deze periode. 

Overige zomerweken

Ook van 10 t/m 14 juli (week 28) en 14 t/m 18 augustus (week 33) zijn er aangepaste gebouwopeningstijden. Voor de twee kunstlocaties (Beukenlaan en Parallelweg 21) geldt dit ook in week 29. In dit Excel-bestand vind je het volledige overzicht per locatie voor de hele zomerperiode. De geel gearceerde kolommen zijn de 4 weken waarin de meeste Avanslocaties gesloten zijn.

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2023.