Avansgebouwen

print

Werkzaamheden Hogeschoollaan, geen hinder voor tentamens

19 juni 2020

Op locatie Hogeschoollaan starten we maandag 22 juni met het opknappen van de toiletten en trappenhuizen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de tentamens en met de coronarichtlijnen.

De toiletten worden gerenoveerd. De oude traphuizen krijgen een lichte en moderne uitstraling waardoor het aantrekkelijker wordt om de trap te nemen. Op die manier willen we beweging stimuleren.

Geen hinder tijdens tentamens

Uiteraard houden we rekening met de tentamens die tot en met 3 juli in het gebouw plaatsvinden. De aannemer start al om 5.00 uur en stopt uiterlijk om 10.45 uur met geluidsoverlast. De tentamens beginnen om 11 uur en hebben dan geen last van bouwgeluid. 
Verder lopen de bouwlieden zo min mogelijk langs de lokalen of het atrium waar op dat moment tentamens plaatsvinden. 

Toegankelijkheid trappen en toiletten

In de trappenhuizen verwijderen we vanaf maandag de vloerafwerking, maar alle trappen blijven tot en met 3 juli wel open en dus bruikbaar. De toiletten in zone E en G zijn vanaf maandag buiten gebruik. De overige toiletten in het gebouw blijven open. Op 11 september zijn de toiletten in zone E en G klaar en gaan we verder met de toiletten in zone A en C.

Werkzaamheden in de zomer

Vanaf maandag 6 juli zijn er geen tentamens meer in het gebouw. De aannemer werkt vanaf die dag tot het nieuwe schooljaar de hele dag door. Op 18 en 19 augustus zijn er weer toetsen in het gebouw. Hierop passen we onze bouwplanning aan. De overige tentamens in de week van 17 augustus vinden plaats in het Quadrium.

Meer informatie volgt

Er volgt nog een uitgebreider bericht over de komende werkzaamheden op de Hogeschoollaan. Gezien de korte termijn wilden we jullie met dit bericht alvast informeren over de start aanstaande maandag.

Laatst bijgewerkt op 26 juni 2020.