Avansgebouwen

print

Werkzaamheden op parkeerterrein Hogeschoollaan

10 februari 2020

Vanaf maandag 17 februari tot begin april 2020 zijn er graafwerkzaamheden op het parkeerterrein van Avanslocatie Hogeschoollaan in Breda. We leggen dan een glasvezelkabel in de grond en vervangen de slagbomen. De meeste parkeerplaatsen blijven gewoon beschikbaar. 

Op een aantal dagen werken sommige slagbomen niet of gaat de toegang tot het terrein via een andere route. Met borden geven we dan aan hoe je moet rijden. Auto’s kunnen wel altijd op het parkeerterrein terecht.

Reden van deze werkzaamheden

We leggen een glasvezelkabel in de grond, zodat we het gebouw van Avans+ en het gebouw dat Avans onlangs heeft gekocht, kunnen aansluiten op één netwerk. Er komt een nieuw slagboomsysteem voor beide parkeerterreinen, waarbij er ook een doorgang komt tussen beide terreinen. 

Wat verandert er in de nieuwe situatie?

We plaatsen nieuwe slagbomen, waarbij Avans+ ook een slagboom plaatst bij hun parkeerterrein. De huurders van de andere 2 gebouwen krijgen een eigen pasje waarmee ze via het terrein van Avans+ op het parkeerterrein kunnen. Bij deze nieuwe slagboom kunnen bezoekers aanbellen bij de organisatie waar ze moeten zijn. Leveranciers voor het Quadrium bellen hier straks ook aan bij Avans.

Wat er verder verandert is dat er net voorbij het gebouw van Avans+ een directe doorgang komt naar ons parkeerterrein (zie ook onderstaande afbeelding). Op die manier kunnen we gebruikmaken van elkaars parkeerterrein als het eigen parkeerterrein vol is. Deze overloop is goed voor beide partijen, aangezien het overdag het drukst is bij Avans Hogeschool en in de middag en avond bij Avans+. 

Laatst bijgewerkt op 10 februari 2020.